domingo, 6 de mayo de 2018

Notícies comentades: les tic guanyen terreny en l'ensenyament


👦👧👉Què ens portes avui, doctor Tartaruga

Hola nois, avui us porto una notícia de la revista digital Laprovíncia.es. M'ha cridat l'atenció, ja que parla de les IV Jornades Iberoamericanes, que es celebren de forma anual en la ULPGC on reuneixen a docents i investigadors de diferents països de Llatinoamèricà i Europa fent un fòrum de discussió, intercanvi i difusió d'experiències docents en l'àmbit de la Innovació i la investigació educativa en l'ensenyament. 

Entre els treballs que es presenten es destaquen els següents: una ponència sobre la connectivitat i l'equipament, així com la capacitació del professorat per la utilització de les TAC; la implementació d'una aplicació web que complementi l'ensenyament, proporcionant als estudiants coneixements teòrics sòlids mitjançant la utilització d'una estratègia adequada de correcció de proves i la informació de retroalimentació proporcionada pel sistema; utilització del mètode d'aprenentatge basat en problemes en projectes, entre d'altres.

M'agradaria saber la vostra opinió. Per això us deixo el link de la notícia per si voleu més informació sobre aquest tema. 👇👇👇

http://www.laprovincia.es/sociedad/2017/11/13/tic-ganan-terreno-ensenanza/997247.html 

A reveure, 



Doctor Tartaruga. 🐢

1 comentario:

  1. Hola Alba,

    No coneixia de l'existència de les jornades Iberoamericanes que se celebren de forma anual a la ULPGC.

    M'interessa el treball de la "capacitació del professorat per la utilització de les TAC". És essencial que el professorat estigui preparat i tingui els coneixements adequats per introduir les TIC i les TAC a les aules.

    M'interessa molt i em llegiré l'article amb atenció.

    Gràcies per publicar-ho.

    Ariadna

    ResponderEliminar