viernes, 2 de marzo de 2018

Referència i comentari del vídeo existent a la xarxa sobre la temàtica del blog: Educarchile.



👦👧👉Què ens portes avui, Doctor Tartaruga

Avui us porto un vídeo d'exemple on es mostra de forma clara la didàctica que s'utilitza a les classes de ciències socials amb la utilització de les TIC. 

La mestra inicia la classe mitjançant un vídeo educatiu per activar els coneixements previs. Després, desenvolupa la classe amb el recolzament d'una carpeta de treball en la xarxa, d'aquesta manera tots els infants obren la tasca que la mestra ha penjat prèviament i quan acaben la pengen a la xarxa amb el seu nom. D'aquesta manera, s'obté una organització tant per l'alumnat com pel professorat i també, serveix per avaluar els aprenentatges adquirits. Finalment, es tanca la sessió realitzant comentaris al bloc de la classe per posar en comú tots els continguts tractats.


Al final del vídeo, es troba una petita entrevista que li fan a la mestra on ella explica la importància que té utilitzar les TIC com a suport d'una classe, en lloc de caure en l'error de substituir-la per aquests, perquè sinó els infants es perden amb tanta informació. A més, comenta la gran motivació que transmeten els nens en utilitzar l'ordinador, ja que els infants d'ara són natius digitals i trenquen amb l'esquema monòton d'una classe on els nens i nenes només focalitzen la seva atenció en la pissarra.

Com a expert de les TAC i les ciències naturals, considero que aquesta mestra fa una feina excel·lent tant per la gestió i com porta a terme la classe com per oferir una docència efectiva complint amb el model TPACK 

👇👇Us deixo el link a sota per si voleu veure el video sencer:

https://www.youtube.com/watch?v=ZcsaIdOfR5c

I vosaltres què en penseu? Preferiu les classes amb el suport de les tecnologies? Creieu que l'ordinador ajuda als nens i nenes o serveix més com a distracció? Si tens dubtes o bé ganes de què aparegui en aquest bloc algun tema en concret sobre les ciències naturals i les TAC no dubti's en preguntar-m'ho! 

A reveure,

Doctor Tartaruga. 🐢 


No hay comentarios:

Publicar un comentario